Informasjon om frakt

Vi sender varer over hele Norge!

Vi sender varer over hele landet, og jobber tett sammen med Norlines slik at vi kan tilby deg som kunde de beste fraktprisene og den sikreste fraktmetoden. Vi har faste fraktpriser til alle Norlines terminaler. Ønsker du varen kjørt hjem, kommer det et tillegg i prisen. Utkjøring kan arrangeres med kranbil (normal timepris på kranbil er 1625 kr ink mva per påbegynte time), eller at du stiller med egnet losseutstyr som traktor, truck etc. Sistnevnte er rimeligere enn kranbil. Enkelte produkter kan også losses manuelt.

 Vi samarbeider med NorLines

NorLines tilbyr et samlet rutegående transportsystem til lands og til vanns. De har omfattende aktivitet i Norge og Nord-Europa, og opererer skip i faste linjer mellom havner i Nord-Europa, Baltikum og hele kysten av Norge. NorLines terminaler i inn- og utland utfører alle typer innhenting og distribusjon, og disponerer godskapasiteten på Hurtigruten.

LES MER OM NORLINES

Levering

Normal leveringstid er mellom 2-4 uker, dersom ikke annet er oppgitt. Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Vi angir eller lover aldri et eksakt leveringstidspunkt for en vare. Vi kan oppgi antatt leveringstid, og det vil være riktig i de fleste tilfeller. Men uforutsette forsinkelser kan oppstå, og vi anbefaler derfor at våre kunder venter med å bestille håndverkere som skal montere bygget. 

Ved henting av varer på terminal er det veldig viktig at kunden selv sjekker varene for skader. Eventuelle skader skal umiddelbart meldes fra til transportøren som utleverer varene. Vi er ikke erstatningspliktig for skader som oppdages etter at man har forlatt terminalen.

Ved utlevering på din adresse skal transportskader meldes til transportøren på stedet. Vi er ikke erstatningspliktig dersom skadene ikke er registrert på fraktbrevet. 

Transportskader som ikke blir oppdaget der og da, skal meldes fra direkte til oss senest innen 3 dager fra varen ble mottatt. 

Vi sender de fleste av våre ordrer med Norlines, men bruker også andre transportører på enkelte produkter;  Tollpost/PostNord, DSV Road. Vi forsøker alltid å finne den rimeligste løsningen for deg. 

Skulle du ha spørsmål er det bare og ta kontakt med oss.