Frihet

Har du noen gang tenkt tanken på det å ha et lite fristed i hagen eller kanskje ute i skogen et sted? Et sted som bare kan nytes, og hvor tanker og fred kan eksistere? Et sted hvor stress fra hverdagen ikke finnes. Vi jobber med nettopp dette hver eneste dag – vi hjelper mange med og finne akkurat det lille fristedet som de har lengtet etter. De fleste av våre løsninger kan du enkelt plassere der du måtte ønske. Enkelte ganger, på de vanskeligste stedene er det faktisk også mulig å fly bygg og materialer inn med helikopter.Ring oss gjerne for å høre om mulighetene. Vi har kontakter på helikopterløft, slik at ingen hindringer skal stå i veien for at du skal kunne jobbe videre med drømmen om det perfekte sted fordeg..

Litt mer avskallet, mye mer moderne

Det avskallede og moderne gjør seg perfekt i vårt nordiske miljø. De rette og rene linjene kjennetegner stilen. Når man blander med noe klassisk skapes spennende kontraster.

Moderne og minimalistisk

Nettopp det å blande det moderne med noe klassisk er et triks for å forsterke det moderne. Glass, metall, betong, skinn, samt matte og blanke overflater gir en eksklusiv følelse. En gråskala forsterker det minimalistiske.

Utfordre det tradisjonelle

Selv om du har et tradisjonelt sørlandshus, eller et funkis hus, gjør det ingen ting og skalere fram noe nytt som kan passe i hagen. Husk, hagen kan skapes om til en helt egen oase med masse muligheter. Vi hjelper deg gjerne videre med valgene. Det er et hav av muligheter og utfordringer i det å skaffe seg et nytt anneks eller annet hagehus. Hør med oss i dag og vi vil hjelpe deg.